Kabelinis įdiegimas, jūs turite tai, ką jis ima?

parašė , 2012-11-17 16:51

Jūs tik negalite pasiekti aplink tai šiomis dienomis, kabeliniai tinklo įrenginiai yra mūsų namuose, įstaigose, net mūsų mėgstamuose restoranuose. Paprastai apimdamas kompiuterius, telekomunikacijų sistemas ir net pavojingas sistemas. Mintis apie kabelinio įdiegimo darbą savarankiškai gali atrodyti ganėtinai gąsdinimu, jei jūs neturite jokios patirties telegrafavime. Ir kai kuriuose pavyzdžiuose yra tam tikrų tipų kabelinio įdiegimo darbo, kurį geriausiai palieka profesiniam technikui. Dar nėra jokios priežasties vengti nuo šio projekto tipo, jei jūs turite laiką, derami įrankiai ir gerai išdėstė planą anksčiau, negu jūs pradėsite.
Naujoje statyboje tikrai telegrafuojančių paskola internetu įrenginių atlikimas yra daug mažiau stimuliuojantis todėl, kad jūs neturite žvejoti elektros instaliacijos už bet kokių egzistuojančių sienų, duodamas jus lengva prieiga prie elektros instaliacijos ir vinių su didele galvute tam, kad pasodintumėte dėžes. Montavimas telegrafuojantis už egzistuojančių konkrečių bloko sienų ir lapo uolos tikrai pristato iššūkius, net jei jūs esate užgrūdintas profesionalas. Yra kai kurie dideli pasirinkimai laido žvejybiniai įrankiai, kad padėtų net labiausiai laikui išbandytam profesionalui su lengvu ir patogiu laidinės paieškos ir telegrafuojančio įdiegimo metodu. Vienas tam tikras produktas, kuris ateina į galvą kvietė "Magnamole", leidžia įdiegėjui priemonę dalys internetu palikti lašo magnetą į sieną ir paskui panaudoti medžioklinio šuns vienetą, kad surastų magnetą ir trauktų tai ir laidas, kuris bus įdiegtas vieta sienoje. Tai net leidžia jums užtraukti laidą per izoliaciją.

Kai kuriuose pavyzdžiuose jūs negalite norėti įdiegti telegrafavimo už egzistuojančių sienų, bet vietoj to valdyti jūsų kabelius palei grindis, grindjuostes ar lubas. Tai gali ne tiktai būti negražus, bet gali palikti jūsų statytą elektros instaliaciją linkusią sugadinti. Puikus būdas apsaugoti ir paslėpti tuos negražius laidus yra vartojant Kabelinį Raceways. Kabeliniai Raceways gali lengvai būti pridėti palei lubas ar grindjuostes, gali būti dažyti latekso dažais, ir yra pasiekiami įvairovėje dydžių ir daugeliu atvejų turi lipnų ruožą ant vienos pusės, darančios juos nepaprastai lengvas pakilti. Geriausiai visų, Kabelinis Raceways padarys jūsų įdiegimo žvilgsnio profesionalą.

Kitas apsvarstymas, darydamas jūsų kabelinius įrenginius pasodina dėžes domkrato dėžėms, nailonui ar kablio ir kilpos kabelio kaklaraiščiams holdingui ir susirinkti laidus, kabelis tackers suprojektuotas tam, kad pasodintų įvairovę laidinių tipų, Sąvaros akmens Domkratų, ir koks kabelis aprūpins geriausiais rezultatais jūsų tam tikrą paraišką.

Įrankių verbavimas gali taip pat būti reikalingas jūsų įdiegimui priklausomai nuo to, kam įdiegimas yra ir kokį kabelį ir sujungėjus jūs naudojate. Verbuotojo įrankiai yra pasiekiami daugelyje konfigūracijų ir jei jūs turite reikalo su keliais sujungėjų tipais, jūs galėtumėte norėti svarstyti naudojimą verbuotojo rėmo, kuris leidžia, kad jūs, kad panaudotumėte sukeičiamo verbuotojo įvairovę mirštate su vienu verbavimo įrankiu.

Geriausias patarimas čia turi būti paruoštas. Turėkite sustatymą savo laidinio įdiegimo darbo, jau suplanuoto anksčiau, negu jūs pradėsite savo projektą. Žinokite, kokie laidinių sujungėjų tipai jūs dirbsite su tuo, kad, kai tik jūs pradedate savo projektą jūs turėtumėte deramus įrankius ir aprūpinimą rankoje, darančioje jūsų įdiegimą lengvas ir žiūrintis profesionalas.

Rašyti komentarą