Svarbus valdžios apsvarstymas, įvertindamas colocation įkainojimas

parašė , 2013-03-01 08:28

Svarstant colocation pasirinkimo įkainojimas, svarbu atkreipti į einamąjį poreikį dėmesį, planuojant ateitį. Kompanijos galutinis tikslas, pasirinkdamas colocation tiekėją randa duomenų centrą, kurį jie gali panaudoti toli į artimą ateitį. Viena savybė, kuri gali būti lengvai pražiūrėta yra, kaip valdžia važiuoja į jūsų stovą. Kaip energijos vadyba ir dalijimo tendencijų poslinkis, jūs turite turėti colocation sutartį su duomenų centru, gana lanksčiu, kad apsikabintumėte einamąsias tendencijas tinkamame įkainojime. Šiandieniame klimate, jūs neturite niekada svarstyti colocation tiekėjo, kuris nedaro 3 pasiūlymo fazės valdžios. Tai net svarbiau, jei jūs reikalingas energijos naštų 5 kW ar daugiau.
Elektrinio kreditas internetu Stabilumo atspindys

Neturi reikšmės, kaip didelis jūsų colocation paketo įkainojimas yra toks, jei jūs neturite prieigos prie stabilios valdžios infrastruktūros. Maitindami 3 fazės valdžią į stovus, duomenys koncentruojasi, operatoriai gali aprūpinti didesnį balansą bet kokiai naštai. Tai mažina pavojų perkaitinti neutralius laidus. Kritiška sumažinti šituos pavojus, todėl, kad jie gali pakelti įkainojimą ir sukelti praradimą valdžios į jūsų stovą ar kabinetą.

Ramstis Patikimo TAI Infrastruktūra

Greta elektrinio stabilumo aprūpinimo, 3 fazės valdžia vaidina svarbų vaidmenį aprūpinime gero TAI infrastruktūra. Tai yra žemesnio skaičiaus priežastis žiedinių trasų, susiduriančių su kiekvienu stovu. Tai atsižvelgia į didesnę oro srovę po ir tarp stovai, kuris trukdo perkaitinimui ir padidintam colocation įvertinančios kainos. Jei jūsų stovai pastoviai perkaitins, jūs užsitrauksite reikšmingas ilgalaikes paskolos kainas. Svarstydamas mažas infrastruktūros detales prieš pasirinkimą colocation paketo įkainojimas, jūs galite gauti reikšmingas ilgalaikes santaupas. Jei jūsų stovas ar narvas nuolatos perkaitina, tai jūsų serveriai visada yra pavojuje patirti krachą. Naudojant 3 fazės valdžią žymiai mažina šį pavojų.

Duomenų Centras su 3 Fazės Valdžia Yra Labiau Keičiamo dydžio

Sudėtinga nustatyti duomenų centro dydžio keičiamumą tiktai, žiūrint colocation pasirinkimo įkainojimas. Tačiau, 3 fazės valdžia yra didelis ženklas. Šitos žiedinės trasos leidžia duomenų centrui pasielgti su padidintomis energijos sąnaudomis be pakeitimo į jų einamąją infrastruktūrą. Tai taip pat duoda jums galimybę išplėsti kiekį erdvės jūsų sąrankoje, kuri didina skaičių serverių, kuriuos jūs galite saugiai apgyvendinti.

Yra daug kintamųjų, kad svarstytų, įvertinant skirtingas colocation paslaugas. Prie įtraukimo specifinių reikalavimų tokių kaip 3 fazės valdžia jūsų pradiniame demonstravimo ekrane procese, lengva pašalinti žemą kokybišką pasirinkimą. Svarbu priartėti prie colocation kaip prie ilgalaikio sprendimo. Mažesnių detalių pražiūrėjimas, lygindamasis colocation paketų įkainojimas tiesiogiai prives prie esminių nereikalingų išlaidų ilgainiui.

Rašyti komentarą