Outsourcing jūsų profesinės paslaugos

parašė , 2015-01-03 09:10

Outsourcing Jūsų Profesinės Paslaugos

Tai oficialu, mes esame ne nuosmukyje, ir firmos pradeda užaugti. Pagal Kanclerį George Osborne "yra dar daug, kad padarytų, bet mes vadovaujame teisinga kryptimi."

Firmoms, pasirūpinančioms, plečia ir gerina jų operacinius procesus, daugelis pradeda svarstyti outsourcing tam tikras paslaugas, apimdami jų TAI strategija.

Priežastis?

Daugelis nori pastumti pirmyn su jų išsivystymu, bet nenori atiduoti name JIS konsultantas. Jie nori vadovavimo ir ekspertizės, bet jie nori to sudarytas lauke greičiau, negu samdyti naujus tarnautojus.
Outsourcing yra patrauklus todėl, kad jis duoda firmų prieigą prie specialisto ekspertizės be reikalingumo naudoti visą darbo laiką. Jūs neturite jaudintis dėl mokesčio ir pašalpos, ir lengviau užbaigti kontraktą, negu tai yra kažkieno darbas.

Pranašumai naudoti TAI konsultantas

Firmų augimui reikia prieigos prie gero TAI. Nėra jokio šio fakto pabėgimo dabar. Klausimas yra, kaip tai JIS strategija įgyvendinama. Outsourcing gali aprūpinti įperkamą ir lankstų sprendimą, kuris leidžia verslui susikoncentruoti ties tuo, kas jie stengiasi – išvystymas jų prekės ženklo ir naudos didėjimas.

* TAI konsultacija turi tiktai vieną centrą – jūsų TAI sistemos. Jie sugebės šaltiniui geriausi sprendimai jūsų poreikio ir aprūpins vadovavimą, kurio jūs reikalingas.

*, kadangi jie dirba su plačiu firmų diapazonu, jie sugebės perduoti savo žinias bazuojasi ir labiau tikėtina bus naujausi su paskutiniais įvykiais negu name, kurį JOS palaiko.

*, kadangi jūsų verslas gauna sveikas-technologiją, sutelktą jūsų poreikio sprendimą, tai atneš ilgalaikes santaupas per asmenų jūsų kompanijai panaudojimą.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

* Jūs turėsite prieigą prie plataus svyravimo ir labai apibrėžto talento, kuris turės daugiau galimybės atsakyti visus jūsų klausimus ir turėti reikalo su problemomis negu asmuo ar du, kas turės apribotą diapazoną žinių tame, kas yra kompleksas ir greitai pramonė, kurioje žingsniuojama.

* outsourced TAI konsultantas gali prisitaikyti prie jūsų poreikio. Jei jūs turite atsitraukti ir sumažinti jus, gali padaryti tai todėl, kad jūsų paslauga yra pagal pareikalavimą. Jei jūs turite pastumti pirmyn ir toliau išvystyti jūsų TAI sistema, ten yra apimtis, kad padarytų tai taip pat.

* Outsourcing gali duoti jums geresnę visaapimančią paslaugą, mažindamas prastovos trukmę ir laikydamas jūsų sistemas, apsaugotas nuo išorinių atakų tokių kaip virusai.

Kodėl jūsų verslui reikia TO vadovavimas

Yra daug firmų ten, kurios nežino, jei jų TAI aprūpina maistu, yra efektyvus ar ne ar kaip jie gali būti pagerinti. Naudojant TAI konsultantas, kad patarinėtų geriausio kelio srityje pirmyn gali padėti daugeliui firmų augti efektyviau ir skubiai kadangi mūsų ekonomika pasveiksta.

Mažas į vidutinio dydžio firmas dažnai negali leisti sau kainos aukšto lygio TAI ekspertizė name, kuris gali pamatyti juos per kitas vystymosi ir išsivystymo stadijas.

Tai yra, kur kompanija kaip M2 Skaičiavimas įeina su TO sąlyga, kuri gali būti pasiūta į jūsų atskirą poreikį. Jie gali dirbti su jumis, kad išvystytų kainą efektyvūs matai, sourcing teisus ekspertas teisingoms darbo ir įgyvendinimo sistemoms, kurios garantuos, kad jūs konkuruojate globalinėje rinkoje taip pat kaip jūsų atnaujinime JI strategija patenkinti jūsų norus, kaip jūs augate.

Rašyti komentarą